Spectacol de satiră. Satiricul rus Mihail Jvaneţki vine la Chişinău

Embed:

Cunoscutul scriitor satiric rus Mihail Jvaneţki revine la Chişinău cu un nou spectacol. Artistul promite să le ofere spectatorilor o doză bună de umor şi meditaţii. Evenimentul va avea loc joi, pe scena Teatrului Naţional de Operă și Balet "Maria Bieşu".

Mihail Jvaneţki urma să vină la Chişinău încă la începutul verii, dar şi-a amânat spectacolul, din cauza unor probleme de sănătate. Recent, satiricul a postat pe pagina sa de facebook o adresare către publicul din ţara noastră.

"Cred că aş putea să vă uimesc sau să vă bucur, să vă fac să râdeţi sau să plângeţi. Am pregătit câte ceva în timpul verii. Va fi şi umor, şi meditaţii cu nuanţe de tristeţe, care vor alterna într-un ritm alert", a afirmat scriitorul satiric, Mihail Jvaneţki.

"La concertul lui Jvaneţki trebuie să vină spectatorii care îl cunosc. Haideţi să comparăm ceea ce a scris Jvaneţki mulţi ani în urmă şi ce scrie acum. Cum s-a schimbat el pe parcursul anilor, cum s-a transformat şi cum simte timpul", a spus producătorul "Suhih Production", Artur Suhih.

Mihail Jvaneţki s-a născut pe 6 martie 1934, în oraşul Odesa din Ucraina, într-o familie de medici. A început să scrie versuri încă de pe băncile universităţii, iar primul spectacol l-a susţinut în anul 1969. Pe parcursul anilor, a scris sute de satire şi este autorul a 14 cărţi şi a cinci piese de teatru.

Sursa Foto: publika.md

Lasă un comentariu