Start la "DA sau NU". Game-show-ul va fi difuzat sâmbătă, la 20:00, la PRIME

Embed:

Prima emisiune din noul sezon al game-show-ului "DA sau NU", va fi difuzată astăzi, începând cu ora 20:00. prize şi pune la bătaie un sfert de milion de lei.

"Am decis să facem o ediţie specială, cu unul dintre cei mai populari vinificatori din Moldova, omul are popularitate în lumea asta a vinului , dar o să vedeţi dacă are şi popularitate într-ale banilor", a spus prezentatorul game-show-ului "DA sau NU", Dan Negru.

Jucătorul trebuie să deschidă, pe rând, 26 de serviete în care se ascund diferite sume de bani, de la 50 de bănuţi până la 250 de mii de lei. În funcţie de suma deschisă, bancherul îi propune un târg jucătorului.

Este important să fie deschise, mai întâi, sumele mici, pentru ca oferta bancherului să fie mai mare. Spre sfârşitul jocului, tensiunea creşte, iar jucătorul are de ales între oferta bancherului sau servieta selectată.

"Am văzut oameni care au câştigat foarte mult, şi am văzut oameni care au plecat cu nimic, deşi banca le-a dat nişte sume uriaşe, cum e norocul", a adăugat prezentatorul game-show-ului "DA sau NU", Dan Negru.

Ce a dominat în cazul vinificatorului Vasile Nogai: raţiunea sau lăcomia, vedeţi sâmbătă, la PRIME, începând cu ora 20:00. Doritorii de a participa la game-show-ul "Da sau NU" pot expedia o scrisoare de intenție la adresa de email: dasaunu@prime.md.

Lasă un comentariu