Steaua Bucureşti a fost umilită de echipa italiană Lazio Roma. Care a fost scorul meciului

Steaua Bucureşti a fost umilită aseară cu 5 la 1 de Lazio Roma şi a fost eliminată din Liga Europa. Gruparea română a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri în cupele europene. Steliştii vor urmări la televizor partidele din optimile de finală.

Meciul şoc al acestei faze a competiţiei este duelul AC Milan - Arsenal Londra, care va fi transmis de Canal 3 pe 8 martie. 

Steaua a învins în prima manşă cu 1 la 0, iar aseară spera să elimine pentru prima data în istorie o echipa italiană din cupele europene. Socoteala de la Bucureşti, însă nu s-a potrivit cu cea de la Roma.

Lazio a rezolvat soarta calificării în prima repriză, reuşind să înscrie de trei ori. Recitalul italienilor a continuat şi în repriza secundă. Fără să forţeze, gazdele conduceau în minutul 71 cu 5 la 0. Immobile a reuşit tripla, dupa ce s-a distrat cu defensiva steliştilor.

Oaspeții au marcat golul de onoare prin Harlem Gnohere în minutul 82. Este pentru prima dată când Steaua înscrie în Italia în competiţiile europene.

Lazio Roma va juca în optimile de finală contra formaţiei Dinamo Kiev.

Lasă un comentariu