Stilul oamenilor îndrăzneți

Tendințiile acestui an în designul de interior se pare că e din partea oamenilor creativi și expresivi! Expozițiile din acest an scot la iveală ideile extravagante ale maeștrilor de design care oferă mare libertate de expresie. Stilul Fusion permite acest lucru! 

Fusion este un stil luminos, eclectric și pe alocuri șocant, potrivit pentru persoanele îndrăznețe, cărora nu le este teamă să experimenteze în domeniul designului de interior.

Frica de experimente nu-şi mai are locul, spun specialiștii. Accentele decorative sunt cele care pun în evidenţă individualitatea proprietarului!

De exemplu, puteţi alege câteva decorațiuni în stil vintage, puse în valoare de designerii scandinavi, într-o combinație îndrăzneață cu un tablou expresiv al secolului 21.

În acest an tendințele schimbă și senzațiile tactile. De exemplu, un covor din blană naturală de vițel! Sau poate chiar și o canapea! Un material la mare căutare câteva decenii în urmă.  

Funcționalitatea e pe primul loc in alegerea mobilierului? Designerii vin cu o recomandare! Luminile, ceasul de pe perete ar adăuga şi ele personalitate! 

Pentru un spațiul mic pot fi de folos și câteva scaune pliante cu un design futurist.

Important este ca toate experimentele să vă exprime individualitatea și să creeze o atmosferă care să vă binedispună.

Lasă un comentariu