Menu
Embed:

Un deputat german a fost arestat de poliție pentru că nu a purtat mască în public

Un deputat german a fost arestat de poliție pentru că nu a purtat mască în public. Parlamentarul a fost imobilizat de oamenii legii și dus la secție, chiar dacă a încercat să îi convingă de faptul că nu și-a pus masca din cauza unei probleme medicale.

Deputatul, membru al Partidului „Alternativă pentru Germania”, le-a arătat polițiștilor un certificat potrivit căruia este scutit de purtatul măștii, însă documentul nu a fost acceptat de oamenii legii, deoarece în el nu era indicat niciun diagnostic clar. Oficialul a fost eliberat în scurt timp. Amintim că un protest de amploare a fost organizat miercuri la Berlin împotriva restricțiilor anunțate de autoritățile pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Manifestanții nu au purtat măști și au ignorat distanța socială, astfel, polițiștii au folosit tunuri cu apă în încercarea de a-i dispersa.


În ciuda protestelor, Parlamentul german a adoptat o lege care va permite Guvernului de la Berlin să impună reguli de purtare a măștilor, restricții în privința contactelor sociale, să închidă magazine, să interzică consumul de alcool în locurile publice și să suspende evenimente sportive.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.