Menu
Embed:

Zile numărate până la EURO 2020. Competiția, așteptată cu sufletul la gură și în Moldova

Zile numărate au rămas până la cel mai așteptat eveniment fotbalistic din ultimii 5 ani, EURO 2020. Competiția este așteptată cu sufletul la gură și în țara noastră, în special de fotbaliștii moldoveni, care deja și-au ales favoritele. Campionatul European începe vineri la PRIME de la ora 22 cu meciul de deschidere Turcia - Italia. 

Jucătorii naționalei și-au ales deja echipele favorite și spun că vor urmări turneul cu mult entuziasm.

"De mic copil sunt englezii. Au și un lot bun acum. Sper să fie un campionat interesant. Avem și noi vacanță așa că vom urmări cu interes la televizor", a menționat vadim rață, mijlocaș naționala Moldovei.

"Cel mai mult cred în Franța din motivul că acolo sunt foarte mulți jucători de top care evoluează la cluburi din campionate puternice. Cred că ei și sunt favoriți la acest turneu", a spus Vitalie Damașcan, atacant naționala Moldovei.

Fundașul echipei naționale, Igor Armaș, speră să ajungă să vadă pe viu un meci din turneul final.

"Va fi un campionat foarte tare. Unele meciuri se vor desfășura la București, dacă voi fi acolo, sper să ajung și eu la vreo partidă. Anul acesta chiar sunt echipe foarte puternice: Belgia, Portugalia, Franța. Merită de urmărit și îndemn toată lumea să o facă. Eu mizez pe Belgia în acest an. Cred că ei vor fi campioni", a precizat Igor Armaș.

Selecționerul Roberto Bordin va susține, așa cum era și de așteptat, "Squadra Azzurra", care va juca meciul de deschidere a turneului cu Turcia.

"Evident că voi susține echipa țării mele, Italia și sper să câștige. Sunt sigur că va fi greu din cauza situației din ultima perioadă cu pandemia. Fotbaliștii din toate campionatele au avut de suferit și orice echipă poate câștiga competiția, mai ales echipa care va fi într-o formă fizică mai bună. Nu este așa de ușor, e o situație mai dificilă", a subliniat Roberto Bordin, selecționer Moldova.

Microbiștii din țara noastră vor putea urmări toate meciurile Campionatului European, în direct, la PRIME și CANAL 5, unde vor fi comentate în limba română, dar și la CANAL 3, unde vor fi comentate în limba rusă. Vineri la Roma va avea loc o ceremonie de deschidere fastuoasă, după care va începe EURO 2020 cu meciul Turcia - Italia.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.