Menu

Concertul solo al Irinei Rimes a fost REPROGRAMAT pentru data de 24 septembrie

Concertul solo al Irinei Rimes a fost reprogramat pentru data de 24 septembrie. Astfel, cei care vor să asculte cele mai îndrăgite melodii ale interpretei, dar și piese din noul album - "ACASĂ" sunt așteptați pe 24 septembrie, începând cu ora 19:00, la Teatrul Verde. 

Accesul la eveniment va avea loc în conformitate cu decizia Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică din 9 septembrie 2021. Persoanele cu vârsta de peste 18 ani vor avea acces la concert numai dacă prezintă certificatul de vaccinare împotriva COVID-19. Dovada imunizării fiind valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Totodată, vor avea acces și cei care vor prezenta testul negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore sau rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore. Acces vor avea și persoanele care vor prezenta certificatul de trecere prin boală sau actul care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un act de identitate pentru confirmare.

De asemenea, la intrare vor fi disponibile teste rapide contra cost pentru persoanele nevaccinate împotriva noului coronavirus.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.