Menu

Doctorii

PRIME a lansat un nou show, cu un puternic impact social - DOCTORII. 

Proiectul DOCTORII vizează sănătatea, cel mai importat aspect din viața fiecărui om. Medici moldoveni și specialiști cu renume oferă telespectatorilor explicații și recomandări prețioase despre simptomele diferitor maladii și tratamente eficiente. 

Premiera a avut loc în această toamnă la PRIME, televiziunea Nr.1 din țara nostră. 

Emisiunea este produsă în Republica Moldova, dar are formatul celebrului talk show american The Doctors, care este distribuit la nivel global de CBS, cea mai populară televiziune din SUA.

Statele Unite ale Americii, septembrie 2008, este punctul de pornire al formatului televizat The Doctors, ceea ce în română se traduce Doctorii. După ce a fost îndrăgit de publicul american, show-ul a ajuns pe toate continentele, cucerind pe rând telespectatorii din Canada, Mexic, Australia, Irlanda, Suedia, Finlanda, Malaezia, Egipt și Portugalia. Acum și Republica Moldova se află pe harta acestui proiect de succes.

Emisiunea este destinată pentru telespectatori de toate vârstele. Întrucât cei mai iscusiți doctori din Republica Moldova explică pe înțelesul fiecăruia problemele de sănătate cu care se confruntă populația și oferă soluții pentru prevenirea și tratarea bolilor.

În cadrul emisiunii sunt prezentate și istoriile oamenilor care au reușit să depășească anumite probleme de sănătate sau au fost protagoniștii unor miracole în domeniul medical.

În cadrul emisiunii este și rubrica interactivă Consultația TV, aici telespectatorii pot adresa întrebări ce țin de sănătate, iar doctorii oferă explicații și soluții pentru remedierea problemelor medicale.

Emisiunea DOCTORII este difuzată de luni până vineri de la ora 17:00 la PRIME.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.