Menu

Nunta de vis

Mariajul peste hotare este o posibilitate uimitoare de a combina ceremonia de nuntă împreună cu luna de miere. Mai nou, acum și agențiile de turism oferă astfel de wedding tour-uri. 

Fiecare cuplu vrea să aibă o nuntă de vis, iar în ultimul timp nunțile moldovenilor peste hotare s-au cam răspândit. Pentru oficierea căsătoriei în străinătate trebuie pregătit un set de acte, care variază în funcție de țară. Ceva mai aproape de noi sunt litoralele din Grecia. Acolo puteți da o nuntă asemeni celor din filme.

Italia face parte din categoria țărilor care satisface orice mire și mireasă mai capricioasă. Pentru o nuntă romantică puteți alege Veneția, pentru una religioasă este potrivit Vaticanul, iar dacă vă doriți să predomine peisajele pitorești alegeți Sicilia, Corsica și nu doar.

Pentru cei care își doresc o nuntă urbană într-un anturaj arhitectural deosebit, atunci cu siguranță vă este recomandată Spania sau mai bine zis Barcelona.

Nici destinațiile exotice ca Bali, India, Maldive, Sri Lanka nu sunt exluse din listă.

Dacă pentru o nuntă acasă este nevoie de 2 zile, atunci pentru una peste hotare oaspeții vor avea nevoie de un concediu mai mare. Preveniții!

Vacanță frumoasă și casă de piatră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.