Supermeciul dintre Steaua București și Lazio Roma din Liga Europa, mâine seară în direct la CANAL 3 de la ora 22:00

Embed:

Optimism la Steaua București înaintea supermeciului cu Lazio Roma din Liga Europa care va fi mâine seară la Canal 3. Jucătorii români sustin că au forţa să elimine gruparea italiană.

La Bucureşti a plouat astăzi toată ziua, iar condiţiile meteo le-au dat mari bătăi de cap atât fotbaliştilor, cât şi microbiştilor, care nu s-au înghesuit la casele de bilete.

Steaua București a jucat de 13 ori cu echipe italiene, însă nu a reușit să obţină nicio victorie. Mai mult, clubul din România a marcat într-o singură partidă. Antrenorul Stelei, Nicolae Dică este decis să spargă acest ghinion chiar în primul meci direct dintre Steaua și Lazio, care va fi transmis maine seară de Canal 3 de la ora 22:00.

Patronul clubului Gigi Becalli le-a promis jucătorilor câte 20 de mii de euro în cazul în care vor elimina gruparea din Roma.

La București a plouat astăzi toata ziua, iar terenul de la baza de antrenament a Stelei s-a transformat într-o mocirlă. 

Vremea rea le-a dat planurile peste cap și microbiștilor, care nu s-au grăbit la casele de bilete.

Chiar dacă vremea le-a creat probleme microbiștilor și aceștia nu au ajuns la casele stadionului pentru a cumpăra bilete ei o mai pot face și mâine, deoarece în vânzare mai sunt disponibile aproximativ 20 de mii de bilete.

În același timp, organizatorii partidei au tras deja acoperișul Arenei Naționale pentru comoditatea suporterilor, dar și pentru a menține gazonul într-o stare ideală.

Lasă un comentariu