Surpriză de proporții în Campionatul Spaniei. Girona a învins Real Madrid

Embed:

Surpriză de proporții în Campionatul Spaniei. Real Madrid a pierdut aseară cu 1 la 2 în fata nou promovatei, Girona şi a ajuns la opt puncte în spatele liderului, Barcelona. Miercuri, Real va încerca să spele această ruşine în meciul cu Tottenham din Liga Campionilor, care va fi transmis la Canal 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

Real Madrid a fost invinsă aseară în Catalonia de Girona. Pentru acest meci au fost luate măsuri sporite de securitate Partida s-a disputat cu casa închisă, iar porţile arenei s-au deschis doar după ce autocarul echipei Real Madrid a ajuns la stadion. Aceasta a fost prima întâlnire oficială între Girona, nou-promovată, şi Real Madrid în Campionatul Spaniei.

"Galacticii" au deschis scorul rapid grație golului înscris în minutul 12 de Isco. Girona a dat lovitura în debutul reprizei secunde, când a reușit să răstoarne scorul în doar 4 minute de joc. Cristian Stuani a egalat, iar Cristian Portu a marcat golul victoriei dintr-o fază suspectă de off-side.

Real se află pe locul trei în clasament și este la o distanță de 8 puncte de liderul Barcelona.

Miercuri, 1 noiembrie, elevi lui Zinedine Zidane vor întâlni la Londra echipa Tottenham Hotspur în grupele Ligii Campionilor. Partida va fi transmisă în direct de Canal 3 de la ora 21 și 45 de minute.

Lasă un comentariu