Surpriză de sărbători. Târgul Sărbătorilor de Iarnă, inaugurat în premieră

Embed:

Centrul oraşului Nisporeni s-a transformat astăzi într-o adevărată atracţie. În premieră aici a fost inaugurat Târgul Sărbătorilor de Iarnă, în cadrul căruia a fost amenajat un patinoar şi mai multe tobogane.  Accesul este gratuit pentru toţi doritorii. Localnicii vor mai avea parte de o surpriză grandioasă. În doar câteva zile la Nisporeni va fi organizat un concert cu participarea trupei Trei Sud - Est din România, dar şi a îndrăgitei formaţii Carlas Dreams. Acțiunile sunt organizate cu suportul Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss.

Imediat ce a fost dat startul evenimentului, zeci de copii au luat cu asalt parcul de distracţii.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss şi-a propus să adune împreună cât mai mulţi oameni care vor putea petrece timpul frumos de sărbători.

"Târgul a fost organizat la intenţia Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss. Când ne-am gândit la organizarea acestei sărbători, ne-am dorit să fie mai mult decât un târg, să fie un prilej pentru a petrece timpul împreună, pentru a ne bucura împreună de sărbătorile de iarnă, de tradiţii, muzică şi oameni buni. Toţi copiii pot veni aici, au acces gratuit la toate toboganele şi la toate atracţiile pe care le vedeţi aici", a spus director executiv Fundaţia Edelweiss, Lidia Cucoș.

Autorităţile locale le-au mulţumit organizatorilor pentru această surpriză.

"Vreau să mulţumesc Fundaţiei "Edelweiss" pentru acest frumos cadou şi acestor frumoase activităţi, care vor urma până la sfârşitul lunii ianuarie", a zis preşedintele raionului
Nisporeni, Ghenadie Verdeș.

Copiii care vor veni la târg vor putea vizita şi un planetariu.

"Avem 15 fotolii, copiii vor sta culcaţi şi se vor uita pe toată suprafaţa unui ecran de 360 de grade. Vor viziona programe educaţional - distractive despre sistemul solar", a afirmat administratorul planetariului Ion Grădinar.

Iar în data de 14 ianuarie, de Anul Nou pe stil vechi, în cadrul Târgului Sărbătorilor de Iarnă din Nisporeni va fi organizat un concert grandios cu interpreţi din Republica Moldova şi România. Pe scenă va urca legendara trupă 3 Sud Est.

Atmosfera va fi încinsă de Antonia şi trupa Carlas Dreams.

Concertul va culmina cu un foc de artificii. Târgul va fi deschis pentru vizitatori până în data de 31 ianuarie.

Lasă un comentariu