Suspiciuni de blat. Conducerea Zimbrului crede că un meci ar fi fost aranjat

Embed:

Conducerea clubului Zimbru a sesizat Ministerul de Interne despre un posibil meci aranjat în Divizia Naţională. Pe întâi martie, galben-verzii au fost învinşi, cu 3 la 0, de Saxan Ciadîr-Lunga, iar acest rezultat i-a trezit suspiciuni vicepreşedintelui echipei din Capitală.

"Avem necesitatea de a verifica unele surse care apar şi unele discuţii care se reflectă negativ asupra echipei. Din acest motiv am considerat necesar să apelăm şi la organele de resort. Atâta timp cât nu există probe şi dovezi, noi nu putem discuta, însă noi avem o colaborare foarte strânsă cu ministerul afacerilor de interne, inclusiv cu domnul ministru, unde deviza noastră este toleranţă zero faţă de orice suspiciuni ar fi", a spus vicepreşedintele FC Zimbru Chişinău, Veaceslav Pâslari.

Zvonurile și suspiciunile au apărut imediat după ce casele de pariuri au luat-o razna chiar în ziua meciului dintre Saxan şi Zimbru. În doar 24 de ore, echipa din Chişinău s-a transformat, din favorită, în outsider.

Cu o zi înainte de meci, Saxan avea coeficient la victorie de 8 la 1, iar cu o oră înainte de meci acesta s-a redus la 2 la 1, ceea ce înseamnă că s-a pariat masiv pe victoria grupării din Ciadîr-Lunga.

Lasă un comentariu