Susţinuti de suporteri. 500 de fani vor face galerie pentru Moldova la Dublin

Embed:

Naţionala noastră de fotbal va fi susţinută de circa 500 de suporteri la meciul cu Irlanda, care se va disputa în această seară la Dublin. Pentru prima dată, jucătorii moldoveni vor avea parte de o galerie atât de numeroasă la un meci disputat în deplasare.

Printre cei 50 de mii de fani care vor fi în tribune la meciul dintre Moldova şi Irlanda, se vor afla şi 500 de suporteri moldoveni. Aceştea şi-au ridicat aseară biletele. Majoritatea dintre ei sunt stabiliţi de ani buni în Irlanda.

Selecţionata Moldovei este cazată la un hotel de lux din capitala Irlandei, Dublin Acesta seamănă mai mult cu o reşedinţă a unui duce irlandez, iar o noapte costă cel puţin 200 sute de euro.

Jucatorii noştri au efectuat aseară antrenamentul oficial pe AVIVA Stadium. Cu două etape înainte de finalul preliminariilor Campionatului Mondial, Irlanda şi Moldova au obiective total diferite.

Gazdele au nevoie de victorie pentru a spera măcar la poziţia secundă, care duce la baraj, în timp ce moldovenii speră sa evite ultimul loc din grupă. 

"Noi şi în meciurile cu Serbia şi Ţara Galilor am încercat să intervenim în lupta pentru calificare, însă fiecare echipă diferă una de alta. Dacă vom reuşi de această dată vom vedea, dar ne vom strădui", a spus selecţionerul naţionalei Moldovei, Igor Dobrovolschi.

"Ne vom strădui. Vom face tot posibilul. Important în toate cele 90 de minute să fim concetraţi", a precizat mijlocaşul naţionalei Moldovei, Alecandru Gașcan.

Primele meciuri din penultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial s-au disputat aseară. Germania și Anglia şi-au asigurat calificarea la turneul final din Rusia. Jucătorii germani au dispus cu scorul de 3 la 1 în deplasare de Irlanda de Nord.

Într-un alt meci, Anglia a câștigat greu pe teren propriu în fața Sloveniei, cu 1 la 0, în urma unui gol marcat în prelungiri de Harry Kane.

Tot aseară, naționala României a învins Kazahstanul cu scorul de 3 la 1 in grupa E, la meciul de debut al lui Cosmin Contra ca selecționer al echipei României.

Lasă un comentariu