Svetlana Cebotari: Ministerul Sănătăţii s-a autosesizat în cazul medicului bătut de către soţul unei paciente şi a deschis o anchetă internă

Embed:

Poliţia Capitalei nu a deschis, deocamdată, un dosar penal în cazul medicului bătut de către soţul unei paciente. Şeful adjunct al Departamentului de Poliţie Chişinău, Silviu Muşuc, a declarat că agresorul a fost audiat, dar nu şi reţinut.

Oamenii legii aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale care va stabili gravitatea leziunilor provocate medicului, pentru a decide dacă bărbatul va fi sau nu încătuşat.

Între timp, Ministerul Sănătăţii s-a autosesizat în acest caz şi a deschis o anchetă internă. Anunţul a fost făcut de ministrul Svetlana Cebotari, care a declarat că se lucrează asupra unui proiect de lege privind malpraxisul în instituţiile medicale.

Amintim că, acum două zile, şefa secției Terapie de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din Capitală a suferit o comoție cerebrală și s-a ales cu câteva coaste rupte, după ce a fost bătută de soțul unei paciente.

Bărbatul şi-a ieşit din fire după ce a aflat că soția sa, internată cu afecțiuni cardiace, a murit în acest spital.

Lasă un comentariu