Târg mult aşteptat. Edelweiss va deschide un Târg al Sărbătorilor de Iarnă la Nisporeni

Embed:

Locuitorii oraşului Nisporeni se vor bucura de sărbătorile de iarnă până la sfârşitul acestei luni. În această săptămână, acolo urmează să fie deschis un Târg al Sărbătorilor de Iarnă, unde vizitatorii se vor putea distra gratuit. În centrul oraşului, va fi amenajat un patinoar şi un tobogan de către Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss.

Locuitorii oraşului spun că abia aşteaptă deschiderea Târgului. Oamenii susţin că, astfel, spiritul sărbătorilor de iarnă va fi resimţit mai mult timp. 

Patinoarul şi toboganul vor primi vizitatori deja de miercuri, iar, duminică, aici va fi deschis şi Târgul Sărbătorilor de Iarnă. La inaugurare, locuitorii oraşului Nisporeni vor avea parte de un concert de excepţie, susţinut de formaţia 3 Sud Est şi interpreta Antonia din România, dar şi de mai mulţi cântăreţi autohtoni. Spectacolul va culmina cu un foc de artificii. Târgul va fi deschis până în data de 31 ianuarie.

Tot la iniţiativa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, a fost deschis şi un atelier de creaţie în cadrul Târgului de Crăciun din centrul Capitalei, unde copiii au putut confecţiona decoraţii.

Lasă un comentariu