Tendinţe în materie de rochii de mireasă. Care este noul trend al anului 2018

Embed:

Pietre Swarovski, pene de struţ şi stofe naturale scumpe. Sunt elementele celor mai luxoase rochii de mireasă propuse de către designerii din Moldova pentru acest sezon. Preţul unor ţinute depăşeşte chiar şi câteva mii de euro. 

În acest sezon, designerii autohtoni propun rochii exclusive, cusute manual.

"Sunt cele mai noi rochii care au fost prezentate la expoziţia Fashion Week de la Bucureşti. Această rochie este cea mai scumpă, pentru că aici sunt pene naturale, este cel mai scump element, aici sunt şi foarte multe pietre Swarovski. Lucrul cel mai neobişnuit la această rochie este forma fustei care seamănă cu o romaniță", a afirmat designerul Lidia Selici.

Unii designeri le sugerează mireselor să renunţe la rochiile de culoare tradiţională.

"Cea mai scumpă rochiţa la noi este aceasta, în nuanţe de piersic pudrat. Este lucrată cu floricele, aplicate manual, toate. Interior este natural. Este cea mai scumpă, ajunge la o mie de euro. De subt are altaz regal şi fatin are", a zis designerul Elena Marandici.

"Cea mai scumpă rochie este cea care se află în spatele meu. Este la un preţ de 1.400 de euro. Acest preţ se datorează că este lucrată manual. Fiecare floricică, de exemplu, ca aici este cusută petală cu petală şi fiecare în centru are o piatră Swarovski", a spus designerul Rodica Fortuna.

Multe mirese susţin că optează pentru modele comode.

Preţul unei rochii de mireasă variază între 300 şi 800 de euro, iar chiria acestora poate să coste aproximativ de două ori mai ieftin.

Lasă un comentariu