Ți-a trimis MAI un mesaj? Nu răspunde. INP atenționează cetățenii că ar putea fi o metodă de a sustrage banii din conturile lor

Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat urmare a numeroaselor apeluri parvenite de la cetățeni după ce au primit pe telefon un mesaj de la MAI.

"La sediul Centrului Unic de Monitorizare și Coordonare al INP, începând cu orele 12.00, mai multe persoane s-au adresat comunicând că au primit pe telefonul mobil următorul mesaj: "Serviciul Info MAI: D-stră aveți pentru primire Scrisoare Recomandată #2189 din 5.12.2017. Pentru detalii sunați (8.00-20.00): +261340551750".

Inspectoratul Național de Patrulare anunță toți cetățenii că nicio subdiviziune a MAI nu a expediat mesaje cu acest conținut.

În prezent organele abilitate întreprind măsuri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor", se menționează într-un comunicat al INP.

În acest sens, INP atenționează toți cetățenii să nu apeleze acest număr deoarece se presupune a fi o metodă de a sustrage banii din conturile abonaților.

Lasă un comentariu