Menu

Topul celor mai vizualizate piese din 2018. Care compoziție muzicală a reușit să adune aproape un miliard de vizualizări

Așa cum e specific pentru fiecare sfârșit de an, companiile își fac totalurile și adună tot ce-a fost mai bun. La fel a făcut și Youtube, care a publicat un top al celor mai populare și accesate videoclipuri muzicale pe platforma sa. 

Videoclipul piesei Te Boté, interpretată de Nicky Jam, Bad Bunny și Ozuna, un remix al cântecului lansat în 2017 de Casper Magico, Nio Garcia și Darell, s-a situat pe primul loc în Topul celor mai vizualizate clipuri muzicale pe Youtube în 2018, cu 1,4 de miliarde de vizualizări.

Anul acesta, opt din cele 10 cele mai populare clipuri muzicale sunt în limba spaniolă, iar artistul Ozuna din Puerto Rico, apare în trei dintre ele.

Pe locul 2 s-a clasat piesa X - EQUIS, de Nicky Jam și J. Balvin, cu 1,4 de miliarde de vizualizări. Aceasta este urmată de Girls Like You, de Maroon 5 și Cardi B, cu 1,38 de miliarde.

În lista celor mai populare videoclipuri pe Youtube - se regăsește Gods Plan a lui Drake.

Topul este urmat de Daddy Yankee cu Dura și din nou Ozuna cu piesa El Farsante.

În top 10 a intrat și celebra Dame tu cosita. Videoclipul care a devenit viral, în primăvara acestui an, a adunat aproape un miliard de vizualizări pe Youtube și sute de oameni care au acceptat să facă Dame Tu Cosita Challenge.

Se pare că anul 2018 este un fel univers latino pentru melomanii din toată lumea.

Și la cum evoluează tendințele, suntem siguri că și în 2019 ne așteaptă același lucru.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.