Trafic aerian perturbat. Zece curse au fost amânate sau anulate din cauza ceţii dense

Embed:

Ceaţa densă a dat peste cap traficul aerian în Capitală. În această dimineață, zece curse au fost amânate sau chiar anulate, iar unele avioane care urmau să ajungă în ţara noastră au fost redirecţionate spre aeroporturile din Odesa şi Bucureşti.

Neputincioşi în faţa naturii, zeci de pasageri s-au văzut nevoiţi să aştepte ore în şir în aerogara din Chişinău, fără apă şi mâncare. Cel mai mult i-a indignat, însă, pe călători faptul că reprezentanţii companiilor aeriene nu i-au anunţat despre anularea curselor şi nici când acestea vor fi reluate. 

Din cauza ceţii, cursele Chișinău - Istanbul și Istanbul - Chișinău au fost anulate, fapt care a dat peste cap nu doar planurile pasagerilor care urmau să zboare spre aceste destinaţii, dar şi a celor care aveau zboruri cu escală.

Această femeie a venit acasă în vacanţă, pentru a petrece Revelionul cu părinţii. Astăzi, ea urma să revină la Istanbul, unde este aşteptată de soţul său şi copii, dar nu ştie când va ajunge la ei.

Între timp, mai multe avioane care urmau să ajungă dimineaţa la Chişinău au fost nevoite să aterizeze pe aeroporturile din ţările vecine. Este şi cazul curselor din Viena şi Bologna, care au fost redirecţionate pe aeroportul din Bucureşti. Pasagerii au ajuns acasă abia după-amiază, cu o întârziere de câteva ore.

Şi călătorii care urmau să vină în ţara noastră din Rusia au aşteptat o oră pe aeroportul din Moscova.

Ceaţa densă a perturbat, astăzi, şi activitatea punctului de trecere de tip debarcader Molovata, care a fost sistată temporar.

Lasă un comentariu