Tragedie la Spitalul Sfânta Treime din Capitală. Un pacient a murit după ce a alunecat de pe pervaz

Embed:

A fost internat cu pneumonie, dar a murit după ce a căzut de la etajul şase al spitalului. Tragedia s-a produs în această dimineaţă la Spitalul Sfânta Treime din Capitală. Bărbatul de 70 de ani a mers la toaletă, dar s-a simţit rău şi a alunecat de la geamul blocului sanitar.

Poliția a fost alerată în jurul orei şase dimineaţa de către paznicul spitalului care a observat bărbatul zăcând la pământ.

"Am cercetat blocul sanitar de la etajul şase unde era internat bărbatul, s-a stabilit că geamul de la blocul sanitar era deschis, iar pervazul are o înălţime de circa 70 de centimetri", a spus ofiţerul de presă Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Echipa noastră de filmare a avut acces în încăperea unde s-a produs tragedia, abia după intervenţia vicedirectorului.

"Iată veceul şi de unde el, iată uitaţi-vă este acelaşi nivel din partea cealaltă a clădirii, aşa e arhitectura spitalului. Nu cred că este prea jos pervazul pentru că atunci când se dă în exploatare orice clădire e semnată de inginerul proiectant", a zis vicedirectorul Spitalul "Sfânta Treime" din Capitală, Galina Zavatin.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost internat în spital în data de două septembrie, fiind diagnosticat cu pneumonie. Potrivit medicilor, în perioada în care s-a aflat în spital, bărbatul nu a fost vizitat de nicio rudă.

"Starea lui s-a ameliorat. Nu ştie nimeni care a fost cauza la pacientul dat, ceva s-a întâmplat. Am mai avut cazuri", a afirmat vicedirectorul Spitalul "Sfânta Treime" din Capitală, Galina Zavatin.

Inspectoratul de Poliţie Râşcani a inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului. Expertiza medico-legale va stabili cauza decesului.

Lasă un comentariu