Traian Băsescu: Maia Sandu împinge Moldova în braţele Kremlinului

Embed:

Abordările extreme pe care le are liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, pot împinge Moldova în brațele Kremlinului. Declaraţia îi aparţine fostului președinte al României, Traian Băsescu. Reacţia fostului lider de la Cotroceni vine după ce liderul PAS a criticat în capitala Lituaniei guvernare de la Chişinău şi condiţiile din instituţiile de stat.

"Aşa este ţara mea. Are un Guvern corupt care nu este agreat de oameni. Calitatea instituţiilor din Moldova este cea mai rea din regiune", a zis liderul PAS, Maia Sandu.

Pentru discursul său, Maia Sandu a fost luată la rost de fostul lider de la Cotroceni, care a ținut să atragă atenția că Moldova înregistrează progrese semnificative.

"Să fiu sincer, n-am mai auzit vreodată un asemenea discurs din partea unui lider despre țara sa, precum cel care l-a rostit Maia Sandu aici. Multe lucruri bune și progrese s-au înregistrat în ultimii ani. Cu teorii de genul „haideți să ucidem oamenii corupți și vom vedea apoi ce facem cu alegerile", Moldova se va îndrepta direct spre Moscova", a afirmat fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

Băsescu şi Sandu au participat la Conferința organizată de Universitatea din Vilnius în contextul Zilei Europene pentru Comemorarea Victimelor Stalinismului și Nazismului.

Lasă un comentariu