Transfer astronomic! Paris Saint Germain a plătit 222 de milioane de euro pentru Neymar

Embed:

Transfer istoric în fotbal. Formaţia Paris Saint Germain a plătit 222 de milioane de euro echipei Barcelona pentru Neymar. Jucătorul brazilian va avea un salariu net de 30 de milioane de euro pe an şi a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume. Neymar a ajuns astăzi la Paris şi a fost prezentat oficial.

Atacantul brazilian Neymar a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani cu echipa franceză Paris Saint-Germain, care a achitat clubului spaniol Barcelona clauza de eliberare de 222 milioane de euro. Astfel, el a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului.
Neymar a venit la prezentarea oficială, alături de întreaga familie şi mai multi prieteni.

Neymar va încasa de la gruparea condusă de miliardari din Qatar un salariu net de 30 de milioane de euro pe an, dublu faţă de cât avea la Barcelona, şi o primă de instalare de 60 de milioane de euro. Salariul lui Neymar poate atinge 50 de milioane de euro pe an, în cazul îndeplinirii unor clauze de performanţă.

Suporterii lui PSG au declanşat nebunia la Paris, după transferul brazilianului. Fanii au creat cozi interminabile pe străzile Parisului, pentru a cumpăra tricouri cu Neymar

Neymar a fost transferat de Barcelona în 2013 de la echipa Santos cu 85 de milioane de euro. Gruparea spaniolă l-a vândut acum cu 222 de milioane de euro la vicecampioana Franţei. Presa engleză a calculat că suma reprezintă echivalentul a 1.089 maşini Ferrari sau 94 de locuinţe în cea mai luxoasă zonă din Londra.

Lasă un comentariu