Transportul public din Chișinău va circula în regim special de Paştele Blajinilor. Primăria va pune la dispoziție 40 de autobuze pe trei linii suplimentare

Embed:

Transportul spre Cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală va fi gratuit de Paştele Blajinilor. Duminică şi luni, Primăria va pune la dispoziție 40 de autobuze pe trei linii suplimentare.

Autobuzele de pe linia "C" vor porni de la strada Vasile Alecsandri. Cele de pe linia "D" își vor începe traseul de la Circ și vor circula pe străzile Calea Orheiului, Ceucari și Socoleni. Autobuzele de pe linia 27, la fel, vor porni de la Circ, dar se vor deplasa pe strada Kiev, bulevardul Moscova și strada Studenților.

De asemenea, vor circula până la Cimitirul Sfântul Lazăr microbuzele de pe liniile 126, 132, 134, 154, 162, 180, 184 şi 189, iar numărul troleibuzelor de pe liniile 24 şi 25 va fi suplimentat.

Circulația pe strada Doina, porţiunea dintre strada Socoleni şi intrarea principală în Cimitirul Sfântul Lazăr va fi sistată pentru transportul privat.

Lasă un comentariu