Tripletă pentru Ronaldo. Real Madrid este cu un pas în finala Ligii Campionilor

Embed:

Real Madrid este cu un picior în finala Ligii Campionilor. Galacticii au învins aseară cu 3 la 0 echipa Atletico Madrid în prima manşă a semifinalelor. Eroul meciului a fost Cristiano Ronaldo, care a marcat toate golurile gazdelor.

Fotbalul spectacol continuă în această seară la Prime cu semifinala dintre AS Monaco şi Juventus Torino. 

Deținătoarea trofeului, Real Madrid a făcut un pas mare spre finala Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe rivala Atletico Madrid cu scorul de 3 la 0. Cristiano Ronaldo, care a marcat aseară toate golurile gazdelor, a ajuns la 400 de goluri înscrise pentru Real Madrid în opt ani.

"Trebuie felicitată toată echipa, pentru că a fost fenomenală. Eu sunt cel care a avut șansa să înscrie, dar echipa a jucat bine, de la început până la sfârșit", a spus atacantul Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Atletico are o misiune foarte dificilă în returul de miercurea viitoare, care va fi transmis de Prime. Nicio echipă nu a reușit să răstoarne măcar un deficit de două goluri în semifinale.

"Mai este un meci de jucat. Trei goluri reprezintă un avantaj bun, dar calificarea nu este tranșată", a zis atacantul Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Sute de microbiști au urmărit aseară în pub - urile din Chișinău duelul dintre Real și Atletico. Îmbrăcați în tricourile echipelor favorite, fanii moldoveni ai celor două formaţii au avut emoţii mari.

În această seară, mircrobiştii vor putea urmări la PRIME TV cea de-a doua semifinală dintre AS Monaco şi Juventus Torino, care va începe la ora 21 şi 45 de minute.

 

Lasă un comentariu