Triplu omor în Transnistria. O tânără şi-ar fi ucis mama, bunicul şi un oaspete

Embed:

O tânără de 20 de ani din regiunea transnistreană şi-ar fi ucis cu sânge rece mama, bunicul şi un oaspete al celor doi, după care a incendiat casa în care se aflau cadavrele, pentru a ascunde urmele triplului omor.

Crimele ar fi fost comise joi, în satul Glinoe din raionul Slobozia, însă miliţia transnistreană i-a reţinut pe suspecţi abia acum. 

Potrivit anchetatorilor din stânga Nistrului, tânăra ar fi fost ajutată de prietenul ei, în vârstă de 16 ani. Cei doi au ucis-o pe mama fetei, de 45 de ani, și pe bunicul ei, în vârstă de 66 de ani, în casa bărbatului din satul Glinoe.

Un alt bărbat a avut nenorocul să vină în ospeţie la victime, în cel mai nepotrivit moment, şi, pentru că a fost martor la cele întâmplate, a fost bătut, înjunghiat în spate şi lăsat să moară în curte.

Ulterior, agresorii au incendiat locuinţa şi au fugit. Cele trei cadavre au fost descoperite de pompierii care au fost chemaţi de vecini să stingă incendiul. Suspecții au fost reținuți, iar pe numele lor a fost deschis un dosar penal.

Miliţia transnistreană nu a anunţat, deocamdată, motivele crimelor.

Lasă un comentariu