Tudor Ulianovschi se află într-o vizită de lucru la București. Demnitarul s-a întâlnit cu omologul său român, Teodor Meleşcanu

Embed:

Miniştrii de la Bucureşti şi cei din Republica Moldova vor organiza o reuniune comună la Chişinău, a anunţat ministrul de Externe Tudor Ulianovshi, aflat în vizită la Bucureşti.

În cadrul întâlnirii cu omologul său român, şeful diplomaţiei a discutat şi despre organizarea unor vizite la nivel înalt.

Ministrul român de Externe, Teodor Meleşcanu, a reiterat susţinerea pe care România o acordă ţării noastre şi a subliniat că legătura cu Moldova rămâne una de prim rang. El a adăugat că aderarea Moldovei la Uniunea Europeană e un obiectiv strategic şi este singura opţiune care poate aduce prosperitate şi siguranţă cetăţenilor.

La rândul său, Tudor Ulianovschi a declarat că Moldova preţuieşte sprijinul României acordat în procesul de aderare la UE, cât şi în  implementarea reformelor. Ministrul de Externe de la Chişinău a afirmat că Moldova îşi doreşte ca nivelul investiţiilor româneşti să crească, în condiţiile în care România este principalul partener economic al ţării noastre.

Tudor Ulianovshi i-a adresat invitaţia omologului său de a efectua o vizită la Chişinău.

Lasă un comentariu