Turul doi preliminar al Ligii Europei: Zaria Bălți va disputa la Limassol partida primei manșe a confruntării cu ciprioții de la Apollon

Zaria Bălți va disputa astăzi, la Limassol, partida primei manșe a confruntării cu ciprioții de la Apollon din turul doi preliminar al Ligii Europei. Bălţenii au făcut deplasarea în Cipru cu lotul slăbit prin lipsa câtorva jucători importanți. Alexandru Onică, Oleg Ermak şi Ion Cărăruş sunt accidentaţi, iar Andrei Novicov este suspendat.

În runda precedentă elevii lui Vlad Goian au reușitn să elimine gruparea bosniacă FC Sarajevo după executarea loviturilor de departajare. Însă, la doar câteva zile după acea victorie memorabilă bălțenii au pierdut cu 0 - 5 partida din deplasare cu Sheriff Tiraspol în prima etapă a Diviziei Naţionale de fotbal.

De partea cealaltă, Apollon s-a clasat pe locul 3 în campionat la finele sezonului trecut şi a cucerit Cupa Ciprului.

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Apollon este Fotis Papoulis. În ultima stagiune mijlocaşul grec a înscris 16 goluri în toate competiţiile.

Manşa secundă se va juca pe 20 iulie, la Chișinău, pe stadionul "Zimbru". Preţul biletelor pentru partida-retur variază între 40 şi 120 de lei.

Lasă un comentariu