Ucigaş în serie în Rusia! Un fost poliţist a săvârşit peste 80 de omoruri

Embed:

Un fost poliţist ar putea deveni cel mai mare ucigaş în serie din istoria Rusiei. Mihail Popkov a fost condamnat pe viaţă după ce a omorât 22 de femei în regiunea Irkutsk. După şase ani de la arest, acesta a fost adus astazi din nou în instanţă pentru alte 59 de crime. Supranumit Maniacul din Angarsk, poliţistul, care a demisionat în 1998, îşi abandona victimele în păduri, în cimitire sau pe marginea drumurilor.

Mihail Popkov a mers cu anchetatorii în locurile în care a comis crimele. El a povestit cu lux de amănunte cum a ucis femeile. 

"Am adus aici două femei necunoscute şi le-am ucis. - Numele lor îl ţineţi minte? - Nu. Le-am recunoscut după fotografii", a spus ucigaşul în serie Mihail Popkov.

Victime ale asasinului deveneau femeile în stare de ebrietate sau cele care duceau un mod de viaţă pe care el îl considera amoral. Bărbatul le omora cu toporul sau ciocanul. 

"Cu mâinele şi picioarele se apărau? - Dacă a încercat să facă asta înseamnă că pe mâini trebuie să aibă răni", a zis ucigaşul în serie Mihail Popkov.

La audieri au fost prezente şi rudele unor victime.

Două femei au reuşit să supravieţuiască atacurilor lui Mihail Popkov, fiind grav rănite.

Un poliţist, fost coleg de serviciul cu Popkov, susţine că criminalul a investigat una dintre crimele pe care singur a săvârşit-o. 

Vecinii fostului poliţist spun că nu şi-au putut imagina că el ar putea fi în stare să săvârşească astfel de infracţiuni. 

Psihologii cred că asasinul a săvârşit omorurile pentru a deveni renumit.

Mihai Popkov susţine însă că a ucis acele femei pentru că duceau un mod de viaţă amoral. El spune că în aşa mod a curăţat oraşul de tinere needucate. Asasinul a săvârşit peste 80 de crime în perioada 1992 -2010. Victimele sale aveau între 16 şi 40 de ani. 

Lasă un comentariu