Ucis la joacă. Un copil a murit în timp ce se juca în subsolul unei case abandonate

Embed:

Vacanţa la bunici s-a încheiat tragic pentru un copil de 10 ani. Băiatul a coborât în subsolul unei case abandonate, pentru a se juca, iar o bucată din tavan s-a prăbuşit peste el.

Copilul, care era singurul la părinți, s-a stins pe loc. Nenorocirea s-a produs, în după-amiaza zilei de ieri, în satul Nemțeni din raionul Hînceşti.

Bunica băiatului spune că a plecat la magazin, când acesta a fost chemat de un vecin să iasă la joacă. Picii au ales, însă, un loc periculos pentru distracţii - o casă abandonată, care se află la doar câțiva metri de locuința bunicilor băiatului. La un moment dat, copilul a coborât în subsolul casei, unde o porţiune din tavan s-a prăbuşit peste el. Lovitura s-a dovedit a fi fatală.

"Întotdeauna vara, în vacanță, el venea aici. El nu ieșea nicăieri singurel. A venit cu un băiețel și s-a dus la joacă, dar nu ne-a anunțat. Poate nu-l lăsam", a spus bunica băiatului decedat.

Locuitorii din Nemțeni spun că, după inundaţiile devastatoare din 2010 şi 2015, în sat au fost avariate multe case, care sunt acum abandonate, iar copiii obişnuiesc să se joace în ele şi îşi pun astfel vieţile în pericol.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Lasă un comentariu