Ucisă cu sânge rece. O femeie în vârstă de 46 de ani din orașul Bălți a fost desfigurată de fostul său concubin

Embed:

O femeie de 46 de ani din Bălți a fost ucisă cu sânge rece de fostul său concubin, care este de origine caucaziană, pentru că l-ar fi părăsit. Femeia a fost desfigurată cu un cuţit şi lăsată să moară în veceul din curtea casei.

Victima a fost găsită, aseară, fără suflare de mama ei, care a alertat poliţia. Presupusul asasin a fost reţinut de oamenii legii în timp ce încerca să fugă din țară. 

Potrivit poliţiei, bărbatul a venit neanunţat acasă la victimă şi ar fi aşteptat ca femeia să iasă din casă. Individul ar fi atacat-o lângă veceu, unde i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în regiunea pieptului și a gâtului.

Cadavrul femeii a fost descoperit în acest veceu din spatele casei în care locuia. Victima a fost găsită de mama sa, în vârstă de 74 de ani, care spune că a observat dispariția fiicei sale abia peste o oră după ce aceasta a ieșit din casă. Când a fost găsită, femeia nu mai era în viață.

Mama victimei a alertat imediat poliţia și medicii de pe ambulanţă, care însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva fiica. Bătrâna spune că victima şi agresorul s-au cunoscut la Moscova, unde femeia a plecat ca să muncească.

După o ceartă, moldoveanca l-ar fi părăsit pe bărbat şi a revenit în ţară, însă individul a continuat să o sune şi să o ameninţe cu moartea.

"A fost aici la noi cu dânsa. A venit, se ocupa cu narcomania. Ea îmi spune că mămică, nici nu știu cum să vin acasă, iaca el ce face. El anume să se înscrie cu dânsa și gata. Suna pe mobil și domașnii și amenința", a spus mama victimei, Eugenia Vaicihovschi.

Mama victimei este răpusă de durere şi spune că nu va putea uita niciodată corpul mutilat al fiicei sale. 

"Of Doamne. Fată și băiat avea. El a pândit-o mă gândesc eu. El a pălit-o psinică cu capul de perete. Era de sânge peretele", a menționat mama victimei, Eugenia Vaicihovschi.

Crima i-a îngrozit pe vecinii femeii.

Fostul concubin al victimei a fost reţinut de poliţişti, în timp ce încerca să fugă din ţară.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Lasă un comentariu