Menu

Uleiuri pentru îngrijirea tenului. Care sunt cele mai folositoare și cum le utilizăm corect

Uleiurile eterice sunt folosite de mii de ani în ritualurile de înfrumusețare ale femeilor. Acestea constituie ingredientele cheie pentru multe produse cosmetice și sunt la mare căutare și acum în rutina de îngrijire a tenului.

Care sunt cele mai folositoare pentru ten și cum le utilizăm corect.

Proprietatea de bază a uleiurilor este cea de hidratarea pielii, iar acestea  o fac mai bine ca orice produs, în plus conțin un complex de acizi grași esențiali, vitaminele A și E. 

În afară de aroma terapie sau folosirea lor la masaje, uleiurile se recomandă și pentru  îngrijirea tenului. 

În cazul în care tenul este uscat, folosiți uleiul de avocado, acesta hrănește, hidratează și tratează eczemele, de asemenea poate fi folosit și ca protecție UV. 

Uleiul de portocale ajută la eliminarea toxinelor și stimulează sistemul limfatic, sprijinind astfel producția de colagen a pielii.

Uleiul de argan numit și aurul lichid al Marocului și-a câștigat popularitatea prin proprietățile sale de întinerire, datorită conținutului de vitamina E și acizi grași. Acesta se menține pe piele în lumina puternică a soarelui mai mult decât oricare alt antioxidant.

În cazul în care folosiți uleiurile incorect  sau în exces, pielea imediat  o să vă dea semnale de alarmă. 

Uleiurile naturale din plante, fructe și legume dau rezultate mai bune decât orice cremă scumpă.  Ele sunt indicate mai ales femeilor însărcinate, datorită faptului că nu au efecte adverse.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.