Ultimul meci din acest an. Moldova va juca în această seară cu Austria, la Chişinău

Embed:

În această seară naţionala de fotbal a Republicii Moldova va întâlni Austria în ultima partidă din preliminariile campionatului mondial. 

Partida dintre Moldova şi Austria este una fără miză. Ambele echipe naţionale nu au nicio şansă de calificare la campionatul mondial, aşa că în această seară pe stadionul Zimbru suporterii vor admira un fotbal cu garda jos şi un meci în care se vor marca multe goluri.

Dacă austriecii au obţinut trei victorii în campania preliminară actuală, atunci Moldova nu are niciun meci câştigat, însă speră să încheie preliminariile cu o victorie pe teren propriu în faţa unui adversar mult mai valoros, asta chiar dacă în primul meci de la Viena, tricolorii au fost învinşi cu 2 la 0.

Chiar dacă este ultimul meci din acest an pentru Moldova, suporterii nu prea au făcut coadă la casele stadionului Zimbru. Până astăzi s-au vândut aproximativ 60 la sută din bilete. Cei care vor să ajungă la meci şi nu au cumpărat un tichet până acum pot să o facă doar on-line, asta pentru că în ziua meciului biletele nu mai pot fi procurate la casele stadionului.

Partida dintre Moldova şi Austria va începe la ora 21 şi 45 de minute. 

Lasă un comentariu