Umilinţă pentru Real Madrid. Echipa spaniolă a pierdut cu 1:4 duelul cu Manchester City

Embed:

Amicale de gală în Statele Unite ale Americii. Real Madrid a pierdut cu 1 la 4 în fața echipei Manchester City, iar Barcelona a câștigat cu 1 la 0 duelul cu Manchester United.

Real Madrid a primt o corecţie severă în meciul cu Manchester City. După o primă repriză lipsită de goluri, argentinianul Nicolas Otamendi a deschis scorul în minutul 52. Avantajul englezilor a fost dublat peste şapte minute, de Raheem Sterling. Imediat, antrenorul "galacticilor" Zinedine Zidane a efectuat zece schimbări, însă golul a venit tot în poarta Realului şi a fost reuşit de John Stones.

Scorul a luat proporţii în minutul 82, când în poarta galacticilor a înscris un jucător de doar 17 ani, Brahim Diaz, iar scorul de devenit 4 la 0. Caştigătoarea Ligii Campionilor a marcat golul de onoare în minutul 90, prin Oscar Rodriguez.

Într-un alt amical disputat în Statele Unite, Barcelona a învins cu 1 la 0 echipa Manchester United. Brazilianul Neymar a marcat golul victoriei în minutul 31. Real şi Manchester United pregătesc în SUA marea bătălie pentru Suepercupa Europei, care va fi transmisă de Prime pe data de 8 august.

Lasă un comentariu