Un bărbat, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a făcut gălăgie la miezul nopții

Confuzie totală cauzată de alcool! Când s-a pomenit cu poliţia la ușă, a început să strige în gura mare după ajutor. Vorbim despre spectacolul pe care l-a dat în miezul nopţii un bărbat din Capitală, aflat într-o avansată stare de ebrietate. Individul a refuzat să-i urmeze pe polițiști la Inspectorat, așa că a fost dus cu forța

Totul s-a întâmplat după ce locatarii unui bloc situat pe bulevardul Cuza Vodă din cartierul Botanica s-au plâns la poliţie că nu pot dormi din cauza gălăgiei de nedescris ce venea dinspre unul dintre apartamente. La scurt timp, un echipaj mobil al Batalionului de reacționare operativă a venit la adresa indicată.

Când oamenii legii au sunat la ușa apartamentului cu pricina, le-a deschis un bărbat, vizibil în stare de ebrietate. Nemulţumit de musafirii nepoftiți, acesta s-a apucat să strige cât îl ţinea gura. Văzând că individul nu are gând să se potolească, ofițerii l-au invitat să-i urmeze la sediul Inspectoratului de Poliție. Drept răspuns, bărbatul s-a strecurat printre polițiști și a fugit afară, strigând după ajutor.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

Lasă un comentariu