Un bărbat beat ar fi vandalizat câteva automobile, iar apoi a fugit de la faţa locului

A ajuns la poliţie din prostie. Este situaţia penibilă în care s-a pomenit un bărbat aflat în stare de ebrietate. Potrivit declaraţiilor martorilor oculari, acesta ar fi vandalizat câteva automobile, iar apoi a fugit de la faţa locului. Totul s-a întâmplat după miezul nopţii, în sectorul Centru al Capitalei. La scurt timp după incident, individul a fost reținut de oamenii legii.

Un autoturism marca Lada, dar și un Mercedes, ambele parcate la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Dimitrie Cantemir, au fost vandalizate în plină noapte. În urma câtorva lovituri, Mercedesul a rămas cu bara de protecție din spate stricată, iar celălalt vehicul s-a ales cu aripa din partea stângă deteriorată.
După ce și-a potolit cheful de distrugere, individul și-a văzut nestingherit de drum. Ar fi scăpat nepedepsit pentru deteriorarea bunurilor străine, dacă nişte locatari responsabili din zonă nu ar fi anunțat imediat oamenii legii.

Ofițerii de poliție au pornit pe urmele suspectului şi după ce au cercetat împrejurimile, l-au reținut în scurt timp pe individ.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

Lasă un comentariu