Un bărbat de 40 de ani din Chișinău, în stare gravă la reanimare după ce a fost înjunghiat de soția sa

Embed:

După sărbătoarea de ieri, numărul celor care au ajuns la spital a crescut cu 20 la sută comparativ cu zilele obişnuite. Oamenii au venit cu diverse traumatisme, fracturi dar şi cu intoxicaţii alcoolice.

De îngrijiri medicale a avut nevoie şi un bărbat, de 40 de ani, din Chişinău care a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în regiunea abdomenului de către soţia sa. 

Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii! Acest lucru ar putea fi confirmat şi de bărbatul de 40 de ani, care este internat în secţia de reanimare după ce a fost înjunghiat în burtă de către soţie.

Potrivit poliţiei, femeia s-a înfuriat din cauză că soţul nu şi-a petrecut seara cu ea şi a ajuns acasă beat, la ora 4 dimineaţa.

Imediat după ce şi-a rănit bărbatul, agresoarea a apelat serviciul 903.

Victima a fost transportat la Spitalul de Urgenţă, unde a fost supus, în scurt timp, unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit oamenilor legii, femeia ar putea fi trasă la răspundere penală doar dacă soţul ei va depune o plângere la poliţie.

Potrivit medicilor starea bărbatului este stabilă.

"La moment pacientul se află la terapie intensivă după intervenţia suportată chirurgical în urma plăgii de cuţit în regiunea peretelui abdominal interior. O să fie internat la noi în clinică până la însănătoşire", a spus şeful Departamentul Clinic Medicină de Urgenţă, Igor Curov.

Lasă un comentariu