Un individ beat a aruncat o sticlă cu motorină în clădirea Parlamentului și a spart un geam. Ce pedeapsă riscă bărbatul pentru gestul său

Embed:

Alertă la Parlament. Un individ beat a aruncat o sticlă cu motorină în clădirea Legislativului și a spart un geam. Incidentul a avut loc astăzi, la prânz, sub privirile mai multor carabinieri care patrulau în zonă. Bărbatul a fost reţinut şi riscă acum pentru gestul său puşcărie.

Potrivit poliţiei, atacatorul este un bărbat de 30 de ani, care locuiește în oraşul Bălți, împreună cu mama sa. Femeia le-a spus oamenilor legii că fiul ei nu s-ar afla în evidenţele medicilor psihiatri. Totuși, anchetatorii urmează să stabilească dacă acesta are sau nu probleme mintale, dar şi dacă a mai fost anterior certat cu legea.

Bărbatul afirmă că a acţionat de unul singur și nu se declară extremist. El nu a vrut să discute cu echipa noastră de filmare, iar refuzul şi l-a exprimat în limba engleză.

Poliția a deschis în acest caz un dosar penal.

"Dumnealui motivează precum că a comis un act de huliganism împotriva guvernării, nu este de acord cu conducerea Republicii Moldova", a menționat ofițerul superior de urmărire penală, IP Buiucani, Roman Batîr.

Bărbatul este cercetat penal pentru huliganism și riscă până la trei ani de închisoare.

Lasă un comentariu