Un sac de cannabis și un pistol, descoperite la Căușeni. Un bărbat de 25 de ani, reținut

Un sac de cannabis şi un pistol păstrat ilegal au fost descoperite într-o gospodărie din raionul Căuşeni. Potrivit oamenilor legii, lucrurile interzise au fost depistate la un tânăr de 25 de ani, originar în acelaşi raion.

Acesta este bănuit că ar fi organizat şi desfăşurat în complicitate cu alte persoane, trafic ilegal de substanţe narcotice de origine vegetală în Federaţia Rusă.

Astfel în urma percheziţiilor desfăşurate la domiciliul lui, forţele de ordine au depistat şi ridicat aproximativ un sac cu plante de cannabis, care urmau să fie prelucrate în scopul comercializării ulterioare.

De asemenea poliţiştii au ridicat şi un pistol păstrat ilegal, a cărei provenienţă urmează a fi stabilită uletrior, precum şi supus unei expertize balistice la Centru tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul IGP.

În acest context toate probele delicte au fost sigilate la faţa locului.

Bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani, pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Sursa Foto: publika.md

Lasă un comentariu