Unul critică, altul laudă. Membrii formațiunii Partidul Nostru, împotriva edilului suspendat al Capitalei

Embed:

Critică activitatea primarului suspendat Dorin Chirtoacă, fără a se uita în grădina lor. Membrii formațiunii Partidul Nostru au menționat într-un comunicat de presă că cei zece ani cât Chirtoacă a condus Primăria au fost o catastrofă pentru Capitală.

Membrii formațiunii Partidul Nostru susțin că în această perioadă orașul a degradat, locuitorii au fost batjocoriți și s-au comis mai multe fărădelegi. Totodată, membrii formațiunii își îndeamnă susținătorii să iasă la referendumul din 19 noiembrie și să voteze pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă.

La rândul său, Chirtoacă a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care se laudă cu realizările sale. Printre acestea se numără reparaţia mai multor porţiuni de drum, instalarea mai multor sensuri giratorii, dar şi amenajarea parcurilor.

Amintim că liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, mai bine de un an se află în Federația Rusă. Acesta dirijează activitatea primăriei de la Bălți prin skype.

Usatîi este cercetat pentru tentativa de asasinare a bancherului rus Gherman Gorbunțov. În prezent, acesta este în urmărire internațională.

Lasă un comentariu