V-am prins! Cu prezentatoarea PRIME TV Cristina Stamatin

Embed:

Prezentatoarea Prime TV, Cristina Stamatin a fost luată la întrebări de către reporterul emisiunii Prima Oră chiar în timp ce se pregătea să intre în emisie. În doar câteva minute, prezentatoarea a reuşit să povestească despre cariera sa, dar şi despre dragoste. Mai multe detalii, în imaginile video.

Prezentatoarea a fost prinsă de reporterul Prima Oră chiar în cabina de machiaj, în timp ce făcea ultimele pregătiri pentru emisia de dimineaţă. 

"Te-ai trezit cu vreun fan în faţa porţii?- Nu, dar cu scrisori în uşa redacţiei, da", a spus prezentatoarea PRIME TV, Cristina Stamatin.

Echipa de filmare nu s-a dat bătută nici chiar atunci când Cristina a intrat în garderoba Primelor Ştiri.

"Dragostea este ca socialul, politicul sau culturalul? - Ca politicul. - De ce? - Are două feţe", a zis prezentatoarea PRIME TV, Cristina Stamatin.

"Primele Știri sau ultimele? - Primele. - Ecranul TV adaugă kilograme sau ani. - Şi kilograme şi ani", a răspuns prezentatoarea PRIME TV, Cristina Stamatin.

Chiar şi prezentatorii nu reuşesc întotdeauna să-şi stăpânească emoţiile. Pentru astfel de situaţii, Cristina are soluţii la îndemână.

"Cum ne orpim din râs într-o emisie directă? - Nu ne oprim, fii serioasă, râdem până la urmă şi facem toată redacţia să râdă", a afirmat prezentatoarea PRIME TV, Cristina Stamatin.

Reporterul a mers pe urmele Cristinei până în platoul Primelor Ştiri.

"Cu ce frază ai vrut întotdeauna să termini un buletin? - Ne vedem peste 50 de ani. - Aşa să fie. -Pa pa", a conchis prezentatoarea PRIME TV, Cristina Stamatin.

 

Lasă un comentariu