Vârsta nu e un obstacol. Mihail Malear a câştigat aurul la Campionatul Mondial pentru Veterani din Italia

Embed:

Vârsta este doar un număr, nimic mai mult. O demonstrează campionul Mihail Malear, care, la cei 73 de ani pe care îi are, a obţinut multiple rezultate notabile la mai multe competiţii internaţionale.

Recent, sportivul a câştigat aurul la Campionatul Mondial pentru Veterani din Italia. A fost posibil să ajungă acolo datorită sprijinului financiar oferit de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Fondatorul organizaţiei l-a felicitat personal pentru performanţe. 

Cu zeci de medalii în palmares, Mihail Malear este ferm convins că vârsta nu este un obstacol în calea victoriei. Dragostea de ţară şi dorinţa de a o face cunoscută în lumea întreagă îl motivează cel mai tare.

"Cât o să trăiesc pe pământ, o să mă lupt. Cât mi-a dat Dumnezeu viaţă de trăit, o să mă lupt. Când stau pe podium şi cântă imnul Moldovei şi steagul se ridică, sunt bucuros şi inima îmi înfloreşte", a menționat multiplul campion la judo Mihail Malear.

Recent, acesta a obţinut aurul la Campionatul Mondial din Italia. Este cea de-a treia medalie de aur pe care o aduce în ultimii ani de la mondiale. Performanţa i-a reuşit și de această data datorită sprijinului pe care i l-a oferit Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

"Mie îmi place să ajut oamenii care reprezintă Moldova. Sunteţi cel mai bun exemplu. Arătaţi că la o vârstă mai mare decât "tânăr", poţi să faci multe", a spus fondatorul Fundaţiei "Edelweiss", Vlad Plahotniuc.

Acum vrea să câştige titlul mondial la un alt campionat. În curând, Mihail Malear va merge în Grecia.

"Fără medalie nu mă duc de acolo. Chiar dacă unii spun să nu mă duc, că n-o să câştig nimic, dar eu o să demonstrez că "am în mine praf" şi o să câştig", a afirmat multiplul campion la judo Mihail Malear.

"Vârsta pe care o aveţi arată şi la alţii că nu este timpul să se ducă la odihnă, trebuie să iasă şi să lupte, indiferent de domeniu. Vârsta nu e o povară", a afirmat fondatorul Fundaţiei "Edelweiss", Vlad Plahotniuc

În şapte ani de activitate, fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a ajutat peste 850 de mii de oameni.

Lasă un comentariu