Vârstnicii de la Centrul de reabilitare și integrare socială din Nisporeni au primit cadouri de Paște din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss

Embed:

În cadrul Campaniei de Paşte, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss i-a surprins pe vârstnicii de la Centrul de reabilitare și integrare socială din orașul Nisporeni. Pentru masa de sărbătoare, ei au primit în dar produse alimentare. Seniorii au rămas profund impresionaţi de gestul echipei Edelweiss.

Cei 30 de vârstnici se simt ca acasă la Centrul de reabilitare din oraşul Nisporeni. Cel mai mult le place lucrul manual, iar echipa Edelweiss i-a surprins în plin proces de creaţie. 

Vârstnicii s-au arătat încântaţi de gestul Fundației lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss, care le-a oferit daruri.

"Vrem să fim alături de dumneavoastră. Venim cu un gând bun, cu un mesaj frumos. Vă urăm să aveți parte de sărbători frumoase, de sărbători luminoase, să aveți parte de oameni dragi alături. Noi am pregătit împreună cu echipa niște daruri. Le-am ales cu tot dragul pentru voi. Sperăm să vă placă", a afirmat director executiv Edelweiss, Lidia Cucoș.

Fundația lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss a renovat capital sala pentru activități a Centrului de reabilitare, unde bătrânii îşi petrec aproape tot timpul.

"Să știți că lucrurile acestea îi surprind foarte mult și am atâtea emoții, care pot să le redau. Sunt foarte bucuroși. Când au văzut atâtea lucruri făcute peste noapte, au rămas șocați. Astăzi când au venit au spus vai, ce lumină, ce ușor, ce atmosferă caldă. Le mulțumim din suflet", a precizat directorul Centrului de reabilitare Încredere, Aurelia Artenie.

"Mulțumim echipei Edelweiss că a venit cu această donație frumoasă. Mulțumim președintelui acestui fond, domnului Vlad Plahotniuc, care este alături de noi", a spus primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu.

Campania de Paște a Fundației lui Vlad Plahotniuc Edelweiss se desfășoară pentru al optulea an consecutiv.

Lasă un comentariu