Vârstnicii, ajutaţi. Campania "Nepoţi de nădejde" a ajuns la final

Embed:

Sute de vârstnici au fost ajutaţi în gospodărie de tineri democraţi. În cadrul campaniei "Nepoţi de nădejde", lansată acum o lună, tinerii au făcut curăţenie în curţile şi în grădinile bătrânilor. 

În ultima zi a campaniei tinerii democraţi au mers în oraşul Codru, din municipiul Chişinău, unde au ajutat-o pe Elena Afanasii. Femeia are 73 de ani şi spune că nu mai are forţe pentru toate treburile din gospodărie.

"Singurică, singurică şi mă strădui ca să art că încă mai pot ceva pentru societate, pentru copii, pentru mine. Dar puterile au slăbit", a spus locuitoarea oraşului Codru, Elena Afanasii.

Reprezentanţii Organizaţiilor de Tineret a PDM spun că vor continua să ajute oamenii în etate, chiar dacă proiectul a ajuns la final.

"Credem cu tărie că în ultima lună am fost nepoţi de nădejde pentru că am reuşit să ajutăm mai multe sute de familii formate din persoane vârstnice. Am săpat, am făcut curăţenie în ogrăzi, am tăiat lemne, am tăiat via", a menționat preşedintele tinerilor democraţi Chişinău, Igor Usturoi.

În cadrul campaniei "Nepoţi de nădejde" au fost implicaţi peste 3000 de tineri din toate raioanele.

Lasă un comentariu