Victimă sau scenarist? Un fotomodel britanic, acuzată că şi-a înscenat răpirea

Embed:

De la statutul de victimă la cel de escroacă poate fi doar un singur pas. Este situaţia în care s-a pomenit un fotomodel din Marea Britanie, care este acuzată de presă că şi-ar fi înscenat răpire în Italia. Asta după ce tânăra s-a plâns la poliţie că a fost sechestrată pe o stradă din Milano de către un grup de bărbați, care au ţinut-o captivă, timp de 6 zile, într-o casă dintr-un sătuc italian.

Însă declaraţiile ei sunt contrazise de către localnici, care afirmă că au văzut-o cu unul dintre presupușii răpitori la cumpărături şi chiar în barul din sat.  Tânăra, care abia și-a început cariera în modelling neagă acuzațiile lansate de jurnalişti. Însă, avocatul ei a confirmat că femeia a ieșit în oraş cu unul dintre răpitori, dar nu a putut să ceară ajutor, pentru că ar fi fost prea speriată.   F

otomodelul a declarat poliţiei că barbaţii care au răpit-o au ameninţat că o vor vinde în robie sexuală, în cadrul unei licitaţii pe internet, dacă agentul ei nu o va răscumpăra cu 300 de mii de dolari.  

Într-un final, unul dintre agresori a dus-o la ambasada Marii Britanii din Italia, unde a și fost reținut.  

Poliţia din pensinsulă nu a precizat dacă examinează şi  versiunea înscenării răpirii. 

Lasă un comentariu