VICTORIE ISTORICĂ pentru campioana Republicii Moldova. Sheriff Tiraspol a învins cu 2-1 FC Locomotiv

Embed:

Victorie istorică pentru campioana Moldovei în Liga Europa. Sheriff Tiraspol a învins aseară cu 2 la 1 cea mai bună echipă din Rusia, Lokomotiv Moscova. Este pentru primă dată când gruparea tiraspoleană câştigă în deplasare un meci din Europa League. 

În urma rezultatului de aseară, Sheriff ocupă locul doi în grupă şi are şanse mari să treacă în premieră de faza grupelor.

Sheriff Tiraspol a obținut o victorie de senzație în grupele Ligii Europa. Campioana  Moldovei a învins în deplasare cu 2 la 1 liderul din Rusia, Lokomotiv Moscova, la doar câteva zile după ce feroviarii au umilit cu 3 la 0 milionarii de la Zenit. Gazdele au condus cu 1 la 0 după golul marcat de Farfan în minutul 26, însă Sheriff a egalat peste un sfert de oră prin Badibanga. 

Sheriff a dat lovitura la Moscova în minutul 58, atunci când Brezovec a marcat golul victoriei. 

Sheriff a obtinut prima victorie în Liga Europa, după şase egaluri consecutive. De asemenea este pentru prima dată cand gruparea tiraspoleană câştigă în faţa unei echipe din Rusia. Pentru victoria de aseară, Sheriff va încasa de la UEFA 360 mii de euro.

După patru meciuri disputate în faza grupelor, clubul din Tiraspol și-a asigurat deja 720 mii de euro. În celălalt meci al grupei F, FC Copenhaga a învins-o fără drept de apel pe FC Zlin cu scorul de 3 la 0. Danazii au condus la pauză cu 1 la 0, iar în repriza secundă au mai înscris două goluri.

FC Copenhaga și Sheriff împart primele două locuri din clasament, cu câte şase puncte, fiind urmate la un punct de Lokomotiv. Cehii de la Zlin se află pe ultimul loc.

În etapa următoare, Sheriff va întâlni acasă echipa FC Zlin pe data de 23 noiembrie. În cazul unei victorii, gruparea tiraspoleană are şanse mari să-şi asigure calificarea în primăvara europeana cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor.

Lasă un comentariu