Victorie istorică. Steaua Bucureşti a învins-o pe Lazio Roma, scor 1-0

Embed:

Premieră istorică pentru Steaua București în șaisprezecimile de finală ale Ligii Europei. Echipa românească a învins-o aseară pe Lazio Roma, scor 1-0. Aceasta este prima victorie a steliştilor împotriva unei echipe din Italia.

Steaua București a început curajos partida de pe Arena Naționala cu echipa din Italia, Lazio Roma. Harlem Gnohere a fost eroul echipei române. Cel supranumit Bizonul a marcat golul victoriei în minutul 29.

Atmosferă electrizantă pe Arena Națională din București. Galeria Stelei este la înălțime în această seară magică din Liga Europei. Luptă Steaua și Forța Steaua sunt scandările prin intermediul cărora microbiștii își împing de la spate jucătorii favoriți. Nici fotbaliștii nu dezamăgesc, iar Steaua este aproape de o minune în partida cu Lazio, conducând cu 1 la 0 gruparea romană. 

Steaua Bucureşti și-a putut dubla avantajul până la sfârșitul meciului, însă a ratat două ocazii uriașe. Lazio a irosit și ea o șansă mare de a evita înfrângerea, dar Caceres nu a putut marca de pe linia porții.

Meciul s-a încheiat cu 1-0, iar Steaua a obținut astfel prima victorie în fața unei echipe italiene după 13 partide fără niciun succes. Acum, fotbaliștii echipei din București visează la calificarea în optimile de finală ale Ligii Europei.

"Trebuie să ne comportăm normal în retur, la fel ca în această seară. Apoi vom vedea cum vor decurge ostilitățile. Sper din tot sufletul că ne vom califica, în cele din urmă", a zis atacantul Steaua Bucureşti, Harlem Gnohéré.

"După părerea mea șansele rămân 50 la 50. Lazio joacă bine pe Olimpico și este în stare să marcheze multe goluri, a spus fundașul Steaua Bucureşti, Dragoș Nedelcu.

La meciul de pe Arena Națională au fost prezenți și câteva zeci de suporteri din Republica Moldova. Aceștia au rămas impresionați de atmosferă.

Meciul retur dintre Lazio și Steaua se va disputa pe 22 februarie, pe Stadio Olimpico din capitala Italiei, Roma.

Lasă un comentariu