Viitoarea prima doamnă a Franţei, Brigitte Trogneux, are 64 de ani

Embed:

Cândva era o simplă profesoară de teatru, acum este prima doamnă a Franței. Brigitte Trogneux, soția preşedintelui ales, Emmanuel Macron, şi-a cunoscut viitorul soţ  în 1993, când el avea doar 15 ani.

Brigitte, care este cu 25 de ani mai mare decât Emmanuel, i-a fost profesoară de teatru la liceu. De zece ani sunt oficial soţ şi soţie, iar viitoarea prima doamnă a Franţei are deja 7 nepoţi. 

"Este femeia vieții mele. Este femeia pe care am întâlnit-o pe când eram cu mult mai tânăr decât astăzi și alături de care am decis să construim o viață împreună", a spus preşedintele ales al Franţei, Emmanuel Macron.

Adolescentul Macron s-a îndrăgostit de profesoara sa în timpul unui spectacol, regizat de Brigitte. 

Ulterior acesta i-ar fi spus: "Orice ar fi, tu vei fi soția mea!". Aflând despre sentimentele lui Emmanuel faţă de profesoara de teatru, părinții săi l-au trimis să-și încheie studiile liceale în alt oraș, în speranța că astfel el va uita de Brigitte.

Însă, 14 ani mai târziu, Emmanuel Macron și-a îndeplinit promisiunea și, după ce Brigitte s-a despărțit de fostul ei soț, cei doi s-au căsătorit.

Au avut ulterior de înfruntat multe greutăți. Mariajul lor a fost criticat și mediatizat.

"Cred că ea a avut mai mult de suferit decât mine. Am spus-o de mai multe ori, dacă situaţia era inversă n-am fi şocat pe nimeni, s-ar fi spus că totul e în regulă, a declarat preşedintele ales al Franţei, Emmanuel Macron.

Preşedintele ales al Franţei are 39 de ani, iar soţia lui 64. Diferența de vârstă nu pare să fie un impediment pentru dragostea lor, așa că cei doi afirmă că mariajul lor este unul foarte solid. 

Lasă un comentariu