Visul frumos s-a terminat pentru campioana Moldovei. Sheriff Tiraspol a pierdut cu 0 la 2 în faţa echipei FC Copenhaga

Embed:

Visul frumos s-a terminat pentru campioana Moldovei. Sheriff Tiraspol a pierdut aseară cu 0 la 2 în faţa echipei FC Copenhaga şi a ratat calificarea în primăvara europeană. Gruparea tiraspoleană se poate consola cu faptul că s-a îmbogaţit cu circa patru milioane de euro în urma evoluţiei în grupele Ligii Europa.

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Liga Europa după ce a fost învinsă cu 2 la 0 de FC Copenhaga, în ultima etapă a fazei grupelor.

Tot ce au clădit în trei luni, tiraspolenii au risipit în doar trei minute. Sheriff a încasat două goluri parcă trase la indigo în repriza secundă după două lovituri de la colţ.

În minutul 70, tiraspolenii au rămas cu un jucător mai puţin pe teren după ce brazilianul Jairo a primit direct cartonaşul roşu.

Chiar și in aceste conditii, Sheriff ar fi putut egala în doar două minute. Mai întâi Badibanga, care a fost salvatorul tiraspolenilor în Europa League, a ratat o lovitură de la 11 metrim în minutul 78.

La scurt timp, Vitalie Damaşcan a mai ratat o ocazie monumentală de a înscrie pentru gazde, iar de nervi a fost la un pas de a distruge un panou publicitar.

La acest scor, Sheriff se putea califica în faza următoare doar dacă Lokomotiv suferea înfrangere pe terenul cehilor de la Zlin. Surpriza nu s-a produs, iar gruparea rusă a învins cu 2 la 0. Miranciuk şi Farfan au înscris golurile oaspeţilor.

Lokomotiv a încheiat grupa F pe primul loc cu 11 puncte. Copenhaga şi Sheriff au acumulat câte 9 puncte, însă danezii s-au calificat în primăvara europeană datorită rezultatelor mai bune din meciurile directe cu tiraspolenii.

Sheriff a evoluat pentru a patra oară în faza grupelor Ligii Europa şi este pentru prima dată când a acumulat un număr de puncte atât de mare.

Lasă un comentariu