Vitalie Gămurari: PDM va avea o tactică destul de clară: va lucra în beneficiul cetăţeanului şi va încerca să implementeze programul de guvernământ, fără a se implica în anumite lupte politice

Pentru prima dată în Moldova, Partidul Democrat din Moldova, care se află la guvernare, nu se va implica în confruntările politice ce ar putea avea loc în acest an electoral. Partidul are o tactică clară: va lucra în beneficiul cetăţeanului, renunţând la luptele politice. Despre acest lucru a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Vitalie Gămurari.

Potrivit lui Vitalie Gămurari, în cadrul şedinţei săptămânale a partidului a fost găsit şi o soluţie care va ţine Guvernul departe de campania electorală, pentru a se putea munci asupra reformelor iniţiate în beneficiul cetăţenilor.

"PDM va avea o tactică destul de clară: va lucra în beneficiul cetăţeanului şi va încerca să implementeze  programul de guvernământ, fără a se implica în anumite lupte politice. Poate va fi pentru prima dată în Republica Moldova, veți vedea că este posibil ca partidul de guvernare, inclusiv în anul electoral, să facă faţă promisiunilor pe care le-a făcut, dar şi acelor politici pe care le promovează. S-a găsit şi o soluţie prin care membrii Guvernului nu vor fi implicaţi în activitatea politică, să fie lăsaţi să-şi facă lucrul calitativ", a spus purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari.

Lasă un comentariu